25 juli 2010 - Wassen en shoppen

Vanmorgen eerst wat langer blijven liggen, nou ja ook weer niet te lang want het ontbijt was maar tot tien uur. Maar tegen half tien waren we dus bij het ontbijt. Het zou een full warm breakfast zijn en dat was het ook wel. Er was: cereal, yoghurt, bacon, worstjes, ei, een aparaat waarmee je pannekoeken kon maken (erg leuk), bagels en nog heel veel meer. Dus best een goed ontbijt en morgen mogen we weer.
En daarna was het: wassen..... We hadden met z'n drieen best veel was dus moesten we drie keer wassen. Gelukkig zijn de machines wel heel groot hier. Maar daar ben je dus best een tijd mee bezig. Tegen twaalf uur hebben we even gevraagd of er al een andere kamer voor ons klaar was en dat was gelukkig zo. Dus wij met onze natte kleren al wel aan hangertjes naar de andere kamer gelopen en daar gelijk opgehangen. De nieuwe kamer is echt een heel stuk groter. Erg fijn dat ik nu ook op een normaal bed mag ipv zo'n bijzet bed waar ik vannacht in heb geslapen.
Na het hele wasgebeuren zijn we naar de Southgate Mall gereden. Het bleek niet zo heel groot te zijn, maar Leonie en Berniek zijn toch geslaagd. Ook nog even langs Joann gegaan, dat is een enorme craftstore. Ze hebben daar toch echt zo veel leuke dingen. Wel wat gekocht maar met het oog op de koffers toch niet teveel.
Voor het avondeten was het eigenlijk nog wat te vroeg, maar we hadden ook geen zin om later weer met de auto op pad te gaan. Dus hebben we bij de Albertsons wat salade, brood en ijs gekocht en dat net op de kamer opgegeten. Soms is dit ook net zo lekker!
En dat was eigenlijk wel wat we gedaan hebben vandaag. Best saai dus maar ook wel eens fijn zo'n bijna autoloos dagje.

kilometers: 4
overnachting: Red Lion Missoula
temperatuur: 35 graden

2 opmerkingen:

  1. He Sandra, jij hebt je dus opgeofferd om in een bijzet bed te slapen, lief hoor! De was gedaan, geshopt en ook bij Joann geweest, leuke winkel he! maar jullie hebben je ingehouden lees ik knap hoor. Saai!! zo'n dag heb je soms ook even nodig.

    Slaap ze vannacht.

    Liefs mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een saaie dag?hoort er ook wel eens bij.ik vind het geweldig hoe jullie daar rondreizen, zien wij ook nog eens wat ha,ha, geweldige foto,s.veel plezier groetjes tante annie

    BeantwoordenVerwijderen