9 juli 2010 - Inhuldiging Oranje

Oranje doet het goed op het WK en dat is mooi, heel erg mooi alleen op dit moment even niet voor ons. Dinsdag zal de inhuldiging plaatsvinden, of ze nu winnen of niet. Dinsdag is ook de dag dat wij vliegen en met de trein naar Schiphol wilden... De NS heeft een andere dienstregeling dan normaal, de treinen rijden bijvoorbeeld niet meer rechtstreeks naar Schiphol. Er worden meer mensen in Amsterdam verwacht dan met Koninginnedag dus de treinen zullen bomvol zitten.


Om met koffers tussen al die uitzinnige voetbalfans te moeten lopen, zagen we niet echt zitten. We hebben dus gisteravond maar besloten om maandag alvast naar Schiphol te reizen. We hebben weer een kamer geboekt in het CitizenM hotel op Schiphol. Hier hebben we twee jaar geleden ook geslapen en dat is ons toen prima bevallen.

We hebben nu geen 'reisstress' naar Schiphol meer. Wel hebben we een dag minder om ons voor te bereiden en dus moeten we ons nu iets meer haasten maar dat komt ook wel goed. Berniek wacht al op ons, we hebben gisteren nog even geskyped. Het is erg warm in Vancouver (net als hier in Nederland) en wij nemen haar korte broeken mee. Maar natuurlijk vinden we het ook superleuk om elkaar eindelijk weer te zien!!

3 opmerkingen:

  1. Gelijk hebben jullie om maandag al naar Schiphol te gaan en daar in een hotel te overnachten. Zo wordt het wel bijna 5 weken vankantie he!!
    Susses met de voorbereiding.

    liefs mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O nee, vanmorgen werd ik wakker van de kou. :(
    Nou is het niet echt koud hoor, maar ik sliep enkel nog onder een laken en dan is zo'n plotselinge weersverandering wel voelbaar! Volgens de websites is het vandaag 17 graden. Die korte broeken zijn nu dus niet meer nodig! haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey leonie
    Nog net optijd voor dat jullie vertrekken.Wat ontzettend leuk deze reis en ook de vorige!!! Heel veel plezier en ik ga jullie zeker volgen! Canada staat ook nog op mn lijstje :) Heel veel plezier!!!!
    groetjes jolanda

    BeantwoordenVerwijderen